Eelke droomt

Eelke Kelderman

info@eelkedroomt.nl
www.eelkedroomt.nl

Wil jij een bijzonder vakantieadres, wat ook echt rolstoeltoegankelijk is? Laat je inspireren door de droomplekjes die ik al voor je heb gevonden. Zo hou je tijd over om volop te genieten van het leven!

De mooiste plekjes vind je ook in de zoeker van WIJzer dankzij.

Eelke droomt beoordeelt bijzondere, rolstoeltoegankelijke hotels, b&b’s en vakantiewoningen. Met aandacht voor inrichting, luxe én rolstoeltoegankelijkheid. Geen grote ketens langs de snelweg of bungalowparken. En ook geen kamers die op ziekenhuizen lijken. Fijne kleinschalige adresjes waar ik zelf ben geweest of waar ik nog graag een keer heerlijk wil dromen! Ik heb een spierziekte en maak gebruik van een elektrische rolstoel. 

Rolstoeltoegankelijk is een breed begrip. Ik hanteer een aantal (minimale) toegankelijkheidseisen waar een accommodatie aan moet voldoen, lees hier mijn selectiecriteria.

ANWB boek

In 2011 kwam alles in een stroomversnelling toen mijn droom, een mooi boekje met rolstoeltoegankelijke b&b’s, uitkwam. In een half jaar tijd heb ik, samen met mijn toenmalige partner Jon, heel Nederland doorkruist. Het resultaat: een prachtig boek ‘Bed & Breakfast zonder drempels’. Twintig heerlijke weekendjes weg, helemaal uitgestippeld voor jou! Inclusief foto’s en zelfgetekende plattegrond van de kamer. Uiteraard hebben we ook de omgeving verkend!

Het boekje is inmiddels helaas niet meer verkrijgbaar.

Droom jij met mij mee?

Op mijn website én in de zoeker van WIJzer dankzij staan inmiddels ruim honderd adressen, vooral in Nederland. Waar ik geweest ben krijgt een stempel ‘Eelke heeft hier heerlijk gedroomd’. Daar waar ik niet geweest ben omschrijf ik met de indruk die ik via de website, mail of telefonisch krijg. En dan hoop ik dat jij er naar toe gaat en mij vertelt hoe het echt was. Uitgebreide verhalen, filmpjes en fotoreportages zijn ook welkom! Dan ben je even gastblogger. Droom jij met mij mee? Want samen brengen we de toegankelijkheid van Nederland in kaart.

Eelke droomt verder

Ondanks mijn aangeboren progressieve spierdystrofie was het mijn droom journalist te worden, maar, zo zeiden mensen tegen me, hoe kun je in een rolstoel ooit een razende reporter zijn? Ik zette door en heb mijn eigen reisblog, waarop ik verslag doe van de rolstoeltoegankelijkheid van reisbestemmingen en het openbaar vervoer.

Deze locaties zijn o.a. door Eelke droomt beoordeeld

Zo bereik je mij

Weet jij een leuke, rolstoeltoegankelijke vakantieplek of wil je jouw hotel, B&B of vakantiewoning tippen aan Eelke? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!