Groeistof

Joke Roels

+32 (0)485/43.22.61
info@groeistof.be
www.groeistof.be

Ontmoet Joke op het platform

Groei(s)tof staat klaar om je als ouder en kind weer verbonden te laten voelen met elkaar als gezin.

Het traject dat we aanbieden is kwalitatief sterk door de professionele aanpak versterkt met eigen ervaringen. Voor elke begeleiding is de maatstaf dat we uitgaan van de vragen en noden van jouw gezin. Elk gezin, elke persoon is immers uniek en vraagt om een aanpak op maat.

Ons doel
Een fijne thuis voor iedereen, dat bouw je samen met Groei(s)tof.
Groei(s)tof neemt je mee in een traject waarbij je als gezin weer de verbinding maakt met elkaar. Streven naar harmonie tussen ouders en kinderen die mekaar begrijpen, staat bij ons centraal. Samen bouwen we zo aan een gelukkige thuis.

Hoe pakken we dit aan?
We zoeken met jou en je gezin naar concrete en direct toepasbare handvatten die jullie in harmonie doen uitgroeien tot een gezin waarin iedereen zich thuis voelt en goed in zijn vel zit. Afhankelijk van jouw noden kiezen we voor coaching, therapie, thuisbegeleiding, time-outprojecten en/of online begeleiding.

De volgende waarden staan centraal in onze aanpak: luisterbereidheid, hoge betrokkenheid, respect en zorg, praktische en concrete bruikbaarheid, oprechtheid en eerlijkheid. Om deze waarden ten volle tot hun recht te doen komen, organiseren we ook nazorgmomenten zolang als nodig en ondersteuning door gespecialiseerde hulpverleners die met jou en je gezin aan de slag gaan.
Het traject dat we aanbieden is kwalitatief sterk door de professionele aanpak versterkt met eigen ervaringen. Voor elke begeleiding is de maatstaf dat we uitgaan van de vragen en noden van jouw gezin. Elk gezin, elke persoon is immers uniek en vraagt om een aanpak op maat.

Krachtig in je ouderschap
Groei(s)tof staat klaar om je als ouder en kind weer verbonden te voelen met elkaar als gezin. Wij bieden u het volgende:

  • Individuele Therapie

  • Thuisbegeleiding/gezinsbegeleiding

  • Ouderschapsbemiddeling

“Al vroeg ontdekte ik dat ik een grenzeloze passie heb voor alles wat met opvoeden en menselijke relaties te maken heeft. Dit werd versterkt door mijn eigen parcours in het leven. Door het plotse overlijden van mijn eerste man moest ik alleen verder met twee kleuters. Een van mijn kinderen heeft een bipolaire stoornis, de andere een leerstoornis. Ik ondervond dus zelf wat de zoektocht naar aangepaste hulp inhoudt. Om mijn kennis en vaardigheden bij te spijkeren vind ik het belangrijk om levenslang te leren en opleidingen te volgen. Het is voor mij en voor de gezinnen waarmee ik omga een enorme verrijking om al het geleerde te kunnen toepassen.Vaak vertellen de gezinnen waarmee ik werk dat ze zich snel thuis voelen. Ze vinden dat ik goed kan luisteren en veel geduld heb. Ik probeer me ook echt in te voelen in de situatie en van daaruit tips en adviezen te geven. Vanuit een diep respect voor ieder individu zoek ik naar oplossingen.”

Zo bereik je ons

Stel ons gerust een vraag