Resett

Liesbet Joris
Heerveldstraat 8
3510 Hasselt (België)

+32 472 13 60 18
welkom@resett.be
www.resett.be

Ontmoet Liesbet op het platform

ResetT brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging!

ResetT richt zich op personen die zich anders voelen en hierdoor (dreigen) vast (te) lopen. Door samen op pad te gaan, onder begeleiding, in een klein groepje krijg je terug innerlijke rust, energie en toekomstperspectief.
Bij ResetT verleggen we grenzen en focussen we op talenten!

Het ontstaan van ResetT
Liesbet Joris, oplossingsgericht coach, begon zelf met ondersteuning op maat van haar hoogbegaafde zoon met autismespectrum. Ze koos er steeds voor om te focussen op zijn talenten en benaderde de dingen vanuit een positief perspectief. Dankzij deze aanpak boekten ze stap voor stap vooruitgang in zijn ontwikkeling en zijn mentale welbevinden.

De échte kentering kwam er toen ze besloten om letterlijk een week uit de context te stappen in de vorm van een trekking naar de Toubkal. Dit was voor hen allebei zo’n fantastische oogopener. Liesbet besliste om de gedeelde ervaring in Marokko om te zetten in een project waarbij ze andere mensen kan helpen om te “resetten”. ResetT is geboren, juni 2017.

Deze positieve mindset en het geloof in ieders talenten vormen het uitgangspunt van onze tochten.

De, ondertussen meer dan 100, deelnemers bevestigen de positieve, langetermijneffecten van enerzijds deze oplossingsgerichte aanpak en anderzijds het uit de comfortzone stappen.

Bijzondere trajecten voor bijzondere mensen

Iedereen is bijzonder, met zijn eigen kenmerken en behoeften.
ResetT organiseert trajecten op maat. De reis is geen doel op zich maar een middel om het doel te bereiken. Dat is het unieke van onze aanpak. Als je met ResetT op pad gaat sta jij als individu centraal, op elk moment. Voor het vertrek nemen we de tijd om uit te zoeken wat jouw wensen en doelen zijn. Zo wordt onze tocht samen een onvergetelijke ervaring.

Wat brengt op tocht gaan met ResetT jou?

 • Zelfvertrouwen
 • Innerlijke rust
 • Energie
 • Fysiek en mentaal grenzen verleggen
 • Zelfkennis en acceptatie
 • Perspectief (terug)vinden
 • Concreet zelf-zorg-plan om thuis mee aan de slag te gaan

Wat mag je verwachten?

 • 8/10-daagse wandeltrektocht in de ongerepte natuur (van Marokko)
 • individuele wandelcoaching
 • groepsreflectie met gelijkgestemden
 • kleine groep (3 tot maximum 8 deelnemers)
 • professionele begeleiding en omkadering ter plaatse door:
  – een ervaren Nederlandstalige coach/reisbegeleider
  – lokale gidsen, koks en dierendrijvers (allen Berbers)

Over Liesbet Joris

Ik ben professioneel time-out-coach HB/ASS maar in de eerste plaats ben ik mama van drie zonen met comorbiditeit autisme, hoogbegaafdheid of ADHD.

Na een carrière als personeelsverantwoordelijke binnen de banksector gooide ik in 2017 het roer om en richtte ik ResetT op. Sinds 2008 was ik me via langlopende opleidingen aan het bijscholen over autisme, hoogbegaafdheid en oplossingsgericht begeleiden.

Als zelfstandig oplossingsgericht coach met specialisme autisme en hoogbegaafdheid haal ik ontzettend veel voldoening uit het terug op weg zetten van jongeren en volwassenen die dreigen vast te lopen in het zich anders voelen.

Zuid-Marokko is mijn tweede thuis tijdens de time-outtochten die ik er organiseer en begeleid.

Naast de tochten kan men bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding, individuele (wandel)coaching, gezinscoaching, groepssessies, info-sessies voor scholen en organisaties.

Onze doelgroepen

Onze bestemmingen

Onze Kalender

*prijzen zijn:
Exclusief vliegtuigticket, verplichte reisbijstandsverzekering en fooien

Inclusief annulatieverzekering (bij ziekte), (aangepaste) maaltijden, overnachtingen, Nederlandstalige begeleiding van vertrek tot aankomst in België/Nederland, gidsen, (bagage)transport ter plaatse

*Leden Neutrale mutualiteiten krijgen een tussenkomst van 200euro/pp, voor leden van CM varieert de tussenkomst.

Zo bereik je ons

Stel ResetT gerust jouw vraag of meld je aan