Schoot Kracht! Autismecoaching

Miranda Schoot
P.W.A. Cort v.d. Lindenstraat 47
8862 AX Harlingen

06-15177746
info@schootkrachtautismecoaching.com
www.schootkrachtautismecoaching.com

Ontmoet Miranda op het platform

Schoot Kracht! Autismecoaching

Begeleiding van jongeren en volwassenen met autisme die heel veel stress ervaren in de thuis, -studie en werksituatie.

Heb jij last van:

  • heel veel onrust in het hoofd

  • weinig of geen energiemanagement

  • het hebben van geen overzicht

  • moeilijk verloop van jouw communicatie

  • het feit dat je geen of moeilijk  grenzen kunt stellen

  • geen balans in prive/werk/studie

  • altijd overprikkeld zijn

  • het feit dat je geen inzicht hebt in jouw autisme

Waardoor je soms behoorlijk in de stress schiet en overprikkeld raakt.

Je wilt en verlangt naar rust, meer energie en balans in jouw leven zodat je weer kunt genieten van jouw gezin, partner, studie en of werk.

Schoot Kracht! Autismecoaching coacht je hierin door o.a. de methode meer rust met autisme als leidraad te gebruiken. Deze methode is een gestructureerde aanpak, een stappenplan waardoor je meer inzicht krijgt in jouw autisme, stresssignalen en stressoorzaken. Zodra je het inzicht hebt, leer je wat de mogelijkheden zijn voor meer rust.

Zorgprofessionals en familie

Schoot Kracht! Autismecoaching is niet alleen voor de (jong) volwassenen met autisme, maar ook voor mensen die te maken heeft met autisme, zoals zorgprofessionals, partners, ouders, familie, werkgevers, collega´s en leerkrachten. Door workshops, korte lezingen en coachsessies te geven is mijn doel om ze meer inzicht en begrip in autisme te tonen.

Wil je eerst kennismaken? Neem dan contact met me op via het formulier onderaan deze pagina. We maken dan een afspraak voor een gratis kennismakingssessie.

Mijn naam is Miranda Schoot en sinds 2010 weet mijn dochter dat ze autisme heeft en ik weet het sinds 2013. Ik weet hoe grillig autisme kan zijn en ook ik heb dieptepunten meegemaakt zoal op het werk en thuis zoals bv. depressie en burn out. Deze ervaring vind ik zo waardevol, dat ik het graag wil overbrengen naar (jong) volwassenen met autisme die er ook mee stoeien, door te coachen/begeleiden en workshops te geven.

Zo bereik je mij

Stel mij gerust jouw vraag