Sjokoloco

Wendy Beniers
Heieindseweg 18
5738 CD Mariahout

06-20205319
info@sjokoloco.nl
www.sjokoloco.nl

Ben jij ook zo dol op sjokolade?

Mijn liefde voor deze heerlijke lekkernij wil ik graag met je delen. En dan op een creatieve manier. Want in plaats van repen of plakken maak ik er (te) gekke dingen van!

Chocolade is uitermate geschikt om cadeau te geven. Aan die beste vriend(in), een aardige collega of aan opa en oma. Of aan je geliefde, de juf of gewoon jezelf. Iedereen wordt toch blij van chocola?

Die glimlach, dat plezier of het hart dat jij onder de riem wilt steken kan ik voor je verzorgen. Met jouw wensen en mijn creativiteit maken we er samen een persoonlijke verwennerij van.

Wil jij eens komen proeven van Sjokoloco? Stuur me een berichtje, je bent van harte welkom!

Workshops

Chocolade is voor de meeste mensen een verwennerij. Lekker bij de koffie, als dessert of als tussendoortje. Er zijn duizenden redenen om chocolade te mogen eten. Maar weet je dat je er ook heel mooie producten van kunt maken?

Zo kun je er bijvoorbeeld mee tekenen. Of giet het in een vorm die jij het allerleukste vindt. Meng verschillende ingrediënten met elkaar en ontdek nieuwe smaaksensaties!

Om je meer te laten weten over chocolade en ermee aan het werk te gaan, geef ik workshops. Voor een groep van minimaal twee en maximaal acht personen heb ik de onderstaande workshops samengesteld. Organiseer samen met ons een kinderfeest, vrijgezellenmiddag of personeelsuitje.

Heb jij andere leuke ideeën? Laat het me gerust weten zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wil je meer weten over de workshop bonbons maken of de kidsworkshop? Volg dan de knop hieronder.

Wendy verzorgde voor ons de workshop bonbons maken voor één van de Meidenevents (voor meiden met autisme). Het was een zeer geslaagde middag. Doordat Wendy in de zorg werkt weet zij heel goed met deze doelgroep om te gaan.

Esther Smeets, oprichter WIJzer dankzij

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de gehandicapten zorg, waarvan 20 binnen de dagbesteding.

Sinds 2 jaar geleden heb ik mijn liefde voor chocolade laten exploderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik probeer dat ene persoonlijke cadeautje van chocolade voor je te maken.

Door het geven van workshops om mijn passie te delen ben ik erachter gekomen dat ik veel meer kan bieden op dit gebied. Vanuit mijn atelier wil ik dagbesteding aanbieden voor mensen met pgb. Samen werken aan bonbons, werkjes of leuke verpakkingen creëren.

Zijn wie je wilt zijn, en worden wat je wilt worden. Maar vooral een plekje vinden waar je je thuis voelt, veilig voelt en met veel plezier naartoe gaat. Ik ben aan het uitbreiden naar een winkel. Voor natuurlijk chocolade, maar ook een kopje koffie.

Zo bereik je mij

Stel mij gerust jouw vraag