Wietske Hoekstra Autismecoach

Jister 38
8404 GZ Langezwaag

06-57334217
info@wietskehoekstra-autismecoach.nl
www.wietskehoekstra-autismecoach.nl

Ontmoet Wietske op het platform

Wietske Hoekstra Autismecoach

Ik ben in aanraking gekomen met autisme, omdat ik binnen mijn gezin te maken heb met autisme en adhd. Ik weet uit ervaring waar je tegenaan kunt lopen, hoe moeilijk het kan zijn voor degene met autisme, maar ook voor de omgeving. Ook weet ik dat er hele goede dingen uit voort kunnen komen, dat mensen met autisme hele mooie kwaliteiten kunnen hebben.

Na mij er al jarenlang in verdiept te hebben, heb ik eind 2020 besloten dat het tijd werd mijn hart te volgen. Ik heb een opleiding tot autismecoach gevolgd en heb inmiddels mijn eigen coachpraktijk.

Met behulp van coaching help ik graag mensen met autisme of kenmerken van autisme naar een leven met meer rust, minder stress en betere relaties. Met persoonlijk begeleiding op maat gaan we op zoek naar meer rust en balans, zodat je weer energie krijgt om te kunnen genieten.

Ik help je graag die mooie kwaliteiten in jezelf te ontdekken en hiervan te genieten. Hiervoor beschik ik over verschillende coachtrajecten of individuele coachsessies.

Ik ben er van overtuigd dat je een veel fijner leven kunt hebben, als je in staat bent voor jezelf rust te creëren in je hoofd. Als je minder last hebt van prikkels, onrust, niet te stoppen gedachtes en stress kun je gemakkelijker beslissingen nemen en met meer ontspanning genieten van je leven.

Wil jij weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Neem dan contact op via het formulier onderaan de pagina voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en twee zoons. Ik woon in Langezwaag en zet mij in mijn vrije tijd graag in voor de lokale sportvereniging. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen en/of fotograferen in de vrije natuur.

Mijn ervaring rondom autisme en mijn kennis vanuit opleiding zet ik in om mensen met autisme door coaching op weg te helpen naar een leven met meer rust, minder stress en betere relaties. Met persoonlijke begeleiding gaan we op zoek naar meer rust en balans.

Zo bereik je mij

Stel mij gerust jouw vraag