Laat ook andere disciplines zien wat je in huis hebt op hét zorgplatform voor Nederland en België!

We leggen verbindingen tussen ervaringsdeskundigen en professionals in zorg, onderwijs, werk, wonen, vakantie, vrije tijd, sport en hulpmiddelen.

Ons zorgplatform brengt mensen met een beperking, mantelzorgers en professionals tot elkaar om op een positieve manier verhalen en ervaringen te delen om elkaar te helpen met oplossingen. We sluiten je aan op de besloten community voor professionals waar intervisie mogelijk is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een uitgebreide kennisbibliotheek, agenda met een overzicht van evenementen en opleidingen én de mogelijkheid om elke vraag te stellen die je hebt.

Voor mensen met een zorgvraag is het cruciaal om zo snel mogelijk een antwoord te vinden op het probleem waar zij tegenaan lopen. En jij hebt deze groep wat te bieden! Of het nu gaat om coaching, behandeling, advies of aangepaste rijles. Een hulpmiddel, vakantie of aangepaste accommodatie. Middels onze zoeker brengen we jouw organisatie graag uitgebreid in beeld. Het laat onze bezoekers niet alleen kennismaken met jouw organisatie, maar het vergroot ook jouw vindbaarheid binnen Google enorm.

WIJzer dankzij brengt vraag en aanbod op een efficiënte manier bij elkaar en neemt de online promotie en marketing uit handen zodat jouw organisatie en activiteiten beter zichtbaar worden.

Als professional

  • Word je voor slechts €298,- aangesloten op de gesloten community alleen voor professionals.
  • Laat je zien wie jij bent en wat je te bieden hebt middels uitgebreide bedrijfsprofielen.
  • Deel je jouw evenementen in de landelijke activiteitenkalender.
  • Leg je contact met ander professionals en ervaringsdeskundigen.
  • Inspireer en informeer je anderen.
  • Kom je met je persoonlijke profiel rechtstreeks in contact met bestaande of nieuwe relaties.
  • Draag je actief bij aan het terugdringen van de problematiek en wachtlijsten, door bij te dragen aan zelfredzaamheid.

Ja, ik meld me aan als professional!

Aanmelden