Laat ook andere disciplines zien wat je in huis hebt op hét zorgplatform voor Nederland en België!

Al tien jaar leggen we verbindingen tussen ervaringsdeskundigen en professionals in zorg, onderwijs, werk, wonen, vakantie, vrije tijd, sport en hulpmiddelen.

Ons zorgplatform brengt mensen met of zonder een beperking, mantelzorgers en professionals tot elkaar om op een positieve manier verhalen en ervaringen te delen om elkaar te helpen met oplossingen. We sluiten je aan op de besloten community voor professionals waar intervisie mogelijk is. Daarnaast bieden we een uitgebreide kennisbibliotheek, agenda met een overzicht van evenementen en opleidingen én de mogelijkheid om vragen te stellen binnen een (besloten) netwerk.

Voor mensen met een zorgvraag is het cruciaal om zo snel mogelijk een antwoord te vinden op het probleem waar zij tegenaan lopen. Mogelijk heb jij deze groep iets te bieden! Of het nu gaat om coaching, behandeling, advies of zoiets als een aangepaste rijles, een hulpmiddel, vakantie of aangepaste accommodatie.

Middels onze zoeker brengen we jouw organisatie graag uitgebreid in beeld
Het laat onze bezoekers niet alleen kennismaken met jouw organisatie, maar het vergroot ook jouw vindbaarheid binnen Google en direct op je doelgroep enorm.

WIJzer dankzij brengt vraag en aanbod op een efficiënte manier bij elkaar en neemt de online promotie en marketing uit handen zodat jouw organisatie en activiteiten beter zichtbaar worden. Nieuwsgierig geworden? Stuur ons vrijblijvend een mailtje met de vraag hoe we je kunnen helpen.

Als professional

  • Laat je zien wie jij bent en wat je te bieden direct aan jouw doelgroep middels uitgebreide bedrijfsprofiel(en).
  • Deel je jouw evenementen in onze landelijke activiteitenkalender.
  • Leg je contact met ander professionals en ervaringsdeskundigen.
  • Middels intervisie inspireer en informeer je anderen.
  • Kom je met je profiel rechtstreeks in contact met bestaande of nieuwe relaties.
  • Kom je onder de aandacht van duizenden bezoekers per maand.
  • Draag je actief bij aan het terugdringen van de problematiek en wachtlijsten, door bij te dragen aan zelfredzaamheid.

Ja, ik meld me aan als professional!

Aanmelden