WIJzer dankzij Birsen Basar

Op maandag 17 mei van 19.00 uur – 20.30 uur gaat Birsen Basar in gesprek met jongeren met autisme over het onderwerp “Eenzaamheid in coronatijd“.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Wil jij met 6 of 7 andere jongeren (online) praten over dit of andere onderwerpen die jou bezig houden? Meld je dan aan voor WIJzer dankzij Birsen Basar!

Birsen gaat in gesprek met diverse jongeren met autisme over uiteenlopende onderwerpen uit het dagelijkse leven. Eenzaamheid in Coronatijd is de eerste in een reeks.

Even alles op een rijtje
Online in gesprek gaan met 6-7 andere jongeren samen met Birsen Basar over uiteenlopende onderwerpen.

Datum, tijdstip en onderwerp
Maandag 17 mei van 19.00 uur tot 20.30 uur over Eenzaamheid in Coronatijd

Deelname
We gaan in kleine groepjes (online) met elkaar in gesprek, bij een groot aantal aanmeldingen plaatsen we je op een wachtlijst en informeren we je. Je mag eenmalig op onderwerp aansluiten of meerdere keren indien je dat wenst. Inschrijving gaat via onderstaand inschrijfformulier.

Kosten
Deze activiteit wordt je aangeboden door WIJzer dankzij i.s.m. Birsen Basar en is gratis.

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je een keertje meedoen? Laat het ons even weten via onderstaand formulier.

Birsen Basar is werkzaam bij een gemeente, schrijft boeken, geeft presentaties, maakt films en is sinds 2014 NVA-ambassadeur. Zij geeft voorlichting over autisme in Nederland en Turkije. Elf jaar geleden, op haar 21ste, kreeg zij de diagnose autisme.

‘Nederland wordt autismevriendelijker als we vooral blijven doorgaan met voorlichting geven en bewustzijn creëren, door voorbeelden te geven van verschillende mensen met autisme.’

‘Mijn wens is dat (voor zover mogelijk) alle mensen met autisme meedoen aan de samenleving op hun eigen manier, rekening houdend met hun talenten en ontwikkelpunten. Ik geloof dat mensen met autisme aan deze wereld heel veel bij kunnen dragen.’

Bron foto: In de buurt

Inschrijfformulier