Blogs overzicht

Een kijkje in de positieve blogs die in onze community geplaatst wordt.

Eigen zuurstofmasker eerst

Mijn oudste zoon is 5 jaar en we krijgen de diagnose: Autisme Spectrum Stoornis en ADHD. Alle puzzelstukjes vallen op zijn…

Ga naar blog

Diagnose als hulpmiddel

Via Social Media kwam ik een artikel tegen dat er in het kort op neer kwam dat we niet moeten willen labelen of op zoek moeten willen naar een diagnose.

Ga naar Blog

Een beetje autistisch?!

Het is altijd weer bijzonder om te zien, zo’n dame waarvan het overduidelijk is dat zij binnenkort een kindje mag verwachten.

Ga naar blog

Boston

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem.

View Map

Washington D.C.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem.

View Map

São Paulo

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem.

View Map
Doe mee

Ook deel uitmaken van onze community?

Ook jij kunt een steentje bijdragen en iets goed doen voor een ander. Niet één persoon, maar WIJ allen, hebben de antwoorden op alle vragen. Want samen zijn we de WIJste.

Heb je zelf een beperking, ben je ouder, familie, vriend, hulpverlener, professional, leraar, ondernemer of werkgever en heb je te maken met deze doelgroep? Neem dan deel en deel je ervaringen en vragen!

Naar community

Want To Be Part Of Our Company?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.

See job offers
Doe mee