Wees ook de WIJste – koppel je account aan op hét Zorgportaal voor Nederland en België aan een uitgebreide bedrijfspagina op onze zoekers!

Wijzermetjebeperking.nl is hét Zorgplatform voor Nederland en België. We leggen de verbindingen tussen hulpvragers, hulpbieders, ervaringsdeskundigen en professionals in zorg, onderwijs, werk, wonen, vrije tijd en sport. Ons Zorgplatform brengt mensen met een beperking, mantelzorgers, (zorg)professionals, familieleden en vrijwilligers tot elkaar om positieve verhalen en ervaringen te delen en elkaar te helpen met vragen. Maar dat weet je natuurlijk al, want je bent al onderdeel van dat platform. 🙂

Weet je ook dat we voor jouw organisatie meer kunnen betekenen?
We weten dat de vindbaarheid van jouw organisatie cruciaal is. Binnen ons platform kun je van je laten zien en horen, maar op onze website bieden we je de mogelijkheid om met een uitgebreide bedrijfspagina te laten zien wat je in huis hebt. Deze pagina zal dan gekoppeld worden aan jouw profiel op het platform. Een win-win situatie.

Daarnaast brengen we jouw activiteiten of verhalen graag onder de aandacht binnen onze social mediakanalen. Hiermee nemen we een stukje van jouw online promotie en marketing uit handen zodat jouw organisatie en jullie activiteiten beter zichtbaar worden. Ook kunnen we je eventueel helpen met het maken van een website of communicatie-middelen. Mocht je daar interesse in hebben, neem dan contact met ons op via info@wijzermetjebeperking.nl

Met een vermelding op de WIJzer met sites en het zorgportaal ben je direct verzekerd van een unieke online identiteit.
Wij bieden je:

  • We vergroten jouw vindbaarheid door onze Google technieken.
  • Richten een bedrijfspagina voor je in op basis van jouw website.
  • Door een contactformulier kom je rechtstreeks in contact met nieuwe relaties.
  • Koppelen jouw bedrijfspagina rechtstreeks aan je persoonlijke profiel op het platform.
  • Deel je jouw evenementen in de landelijke activiteitenkalender.
  • Brengen we je activiteiten onder de aandacht bij de diverse doelgroepen.

Hiervoor hebben we een eenmalige aanbieding voor jou! Neem nu een bedrijfsvermelding op de zoeker en betaal slechts € 99,- per jaar per adresvermelding (excl. BTW)

Inschrijfformulier