Ben jij een meisje met autisme, tussen de 12 en 19? En hou je van bakken, creatief bezig zijn, buiten actief zijn of beauty? Dan hebben we iets leuks voor je!

Ook in 2021 organiseren we weer diverse leuke activiteiten voor meiden met autisme in de leeftijd van 12 t/m 19 jaar.  Gewoon omdat het leuk is om “meidendingen” te doen, maar vooral omdat het nog leuker is om dat samen met leeftijdsgenoten te doen. Het groepje zal uit maximaal 6 meiden bestaan en wordt begeleid door Hilde ten Thije en Esther Smeets (beiden moeder van een dochter met autisme).

Graag willen we dat meiden een band met elkaar kunnen opbouwen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per mail. We nemen telefonisch contact met je op om het eea samen te bespreken, pas daarna hoor je of je definitief kunt deelnemen.

Meidenevents

Activiteitenoverzicht

  • Wolvenspel, kampvuur en marshmallows | Vrijdag 24 september 2021 – 19.30 uur – 22.00 uur te Lieshout

  • Workshop bonbons maken | Zaterdag 6 november 2021 – 14.00 uur – 16.00 uur te Mariahout (helaas vol)

  • Bioscoop met Mac Donalds (tijd en voorstelling nog te bepalen) | Vrijdag 10 december 2021 (avond) te Eindhoven (helaas vol)

Op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten?
Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief, dan informeren we je tijdig hierover.

Kosten
Voor de activiteiten vragen we slechts een kleine bijdrage van €10,-. Vervoer naar de activiteit dient men zelf te regelen.

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je een keertje proefdraaien? Laat het ons even weten via e-mail of app gewoon even met Hilde ten Thije op 06-52071549.

Volg ons
Facebook: www.facebook.com/meidenevents
Instagram: @meidenmetautisme

Meiden met autisme zijn niet moeilijk, ze hebben het moeilijk.

Inschrijfformulier