Onze spelregels

WIJzer dankzij is hét community platform voor en door mensen die privé of in hun werk met zorgvraag te maken hebben. Een plek waar je op een laagdrempelige manier in contact kunt komen met mantelzorgers, zorg-, werk- en onderwijsprofessionals om hulp te vragen of van elkaar te leren door het delen van positieve ervaringsverhalen. Hierbij beschrijf je WAT het probleem was en HOE je het hebt aangepakt. Dit doen we op de onderwerpen Gezin, Familie & vrienden, Zorg & Welzijn, Onderwijs, Werk, Wonen, Hulpmiddelen, Vrije tijd & Vakantie.

Het platform is bedoeld voor het uitwisselen van ervaringen en kennis en is niet bedoeld om directe reclame te maken voor allerlei activiteiten, producten of diensten. Bij een bedrijfslidmaatschap zijn er wel mogelijkheden, hiermee helpt de Community Manager je graag. Ben je in een rol van deelnemer enthousiast over een gevolgde workshop/dag/cursus; deel dan gerust jouw ervaring. Ben je de organisator; niet doen. (De ervaring achteraf mag WEL gedeeld worden. Zo hopen we het platform zuiver te houden). Dank voor jullie begrip.

Draag bij aan het succes van de community en inspireer en motiveer elkaar. Samen zijn we de WIJste!

De regels die wij op dit platform hanteren:

  1. Deel eigen positieve verhalen om een ander te inspireren en te motiveren.
  2. Stel je vraag of deel informatieve informatie in de vorm van afbeeldingen, filmpjes, artikelen onder POSTS.
  3. Deel je kennis naar aanleiding van vragen die door de deelnemers gesteld worden.
  4. Heb respect voor elkaar en elkaars mening. Bij kwetsende of grensoverschrijdende (privé) berichten wordt het lid verwijderd van het platform.
  5. Heb je een heel persoonlijke vraag die je anoniem wilt stellen? Stuur deze dan naar de Community Manager. De vraag zal dan anoniem voor je uitgezet worden.
  6. Door je als deelnemer aan te sluiten ga je akkoord met deze spelregels.

Wat is NIET toegestaan?

  1. Berichten met link naar buiten toe, bijvoorbeeld eigen website, facebook of blog. Verwijzing naar je persoonlijke/bedrijfsprofiel op het platform is WEL toegestaan.
  2. Duidelijke commerciële boodschappen. Geen reclame maken voor andere groepen of reclame maken voor sites, persoonlijke blogs van mensen buiten deze community (mits toestemming van de Community Manager). Laat vooral zien welke KENNIS en EXPERTISE je in huis hebt. Alleen als het een probleem beschrijft en een oplossing kan zijn, dan kan dit een onderwerp zijn voor een POST.
  3. Stuur GEEN commerciële boodschappen naar leden via privé berichten. Dit wordt gezien als hinderlijk en kan gemeld worden bij de Community Manager.
  4. Beledigen, kwetsen, bedreigen, discrimineren of provoceren.

Deel informatie voor de agenda of de bibliotheek met ons via info@wijzerdankzij.nl of via de Community Manager, ook kun je daar terecht voor je vragen of opmerkingen.

Samen de WIJste!