Waar wij in geloven … samen groeien

WIJ geloven in de kracht van netwerken. Wij bouwen bruggen en verbinden verschillende disciplines. Disciplines die misschien op het 1e gezicht niets met elkaar te maken hebben, maar als je verder kijkt, zijn het juíst die bruggen die ervoor zorgen dat mensen antwoord vinden op hun vraag over bijvoorbeeld autisme, hoogbegaafdheid of kindontwikkeling.

Het bouwen van deze bruggen doen we met én voor iedereen die hiermee te maken heeft. Vanuit verschillende achtergronden vullen we elkaar aan en worden we WIJzer dankzij elkaar. We bieden elkaar handvatten om zelfstandig mee aan de slag te kunnen.

Zo krijgt iedereen een kans zichzelf te ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past. Altijd met anderen en als het nodig is met hulp van professionals.

Wij dagen professionals uit om met ons mee te doen, omdat wij geloven dat je door intervisie kunt groeien. Door kennis te delen en kennis van anderen tot je te nemen. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt door actief hiermee bezig te zijn.

WIJzer dankzij verbindt professionals en ervaringsdeskundigen digitaal binnen communities en laat hen ervaren wat dat samen groeien is. Binnen bijeenkomsten kun je elkaar ook fysiek ontmoeten.

Het WIJzer dankzij team zorgt voor en dynamisch ledenportaal met een bron aan informatie. Een technisch hoogstandje dat ervoor zorgt dat je je netwerk vergroot en de samenwerking ook buiten de eigen community tot stand gebracht wordt.

Op basis van samenwerking

Omdat zorg, onderwijs en bedrijfsleven nauw met elkaar verbonden zijn, is samenwerking in elk opzicht van cruciaal belang om elkaar te versterken. Wij geloven dat ‘doen waar je goed in bent’ niet genoeg is en dagen je uit om met en van andere discipline te leren en samen te werken.

en voor langere termijn

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. In onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat ook jij kunt blijven groeien. Sommige onderwerpen kunnen binnen een verdiepende sessie, in een kleinere setting, verder uitgewerkt worden. Zo stel je je eigen routemap van ontwikkeling samen. Daarnaast biedt ons ledenportaal je de mogelijkheid om in een veilige omgeving met leden contacten te leggen, vragen te stellen, te beantwoorden en kennis te delen om te kunnen blijven groeien.

Want samen zijn we de WIJste.

Lid worden? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

Waarom lid worden?

Laat zien wat jij in huis hebt!

Verbind je aan de juiste mensen, inhoud en kennis en laat zien wat jij in huis hebt.  Door een profiel op het platform gecombineerd met een uitgebreid bedrijfsprofiel op onze zoeker worden jij en jouw organisatie uitstekend vindbaar op internet in Nederland en België en profiteer je ook van een hoge positie in Google, Bing en Yahoo.

aanmelden