Over WIJzer met je beperking

Het ontstaan van WIJzermetjebeperking.nl
Geboren vanuit de behoefte om een plek te creëren waar zoveel mogelijk informatie te vinden zou zijn voor mensen die met een beperking te maken hebben startte wij, Esther Smeets en Iwan Haex, in 2011 samen Advantis Media. Op 11 november van dat jaar lanceerden ze hun eerste website: WIJzermetjebeperking.nl

YOURIN2 opgericht in 2018
In de loop der jaren zijn diverse wijzigingen geweest, omdat we ervan overtuigd zijn dat het aan de verwachtingen van de doelgroep moet blijven voldoen. Internet en de daarbij snelle veranderingen plus de opkomst van social media hebben we altijd in onze ontwikkelingen meegenomen om voorop te lopen. Die snelle veranderingen vroegen met de opkomst van de diverse Facebook groepen om een zorgcommunity, waarin je je in een veilige omgeving open kunt stellen en vragen kunt stellen. In 2018 werd, samen met sociaal onderneemster Marjolijn Daverveld, hiervoor Stichting YOURIN2 opgericht. Samen werken we aan nieuwe themaportalen. In april 2019 startte we met de 1e community: WIJzer met Autisme. Op onze eigen wijze willen WIJ de verbinden factor zijn door mensen digitaal en fysiek tot elkaar te brengen om op een positieve wijze verhalen te delen. Er zullen spoedig dus meer communities volgen.

Onze missie is helder:
Stichting YOURIN2 zet zich in voor mensen met een beperking door het faciliteren van digitale en fysieke ontmoetingen waar op een positieve wijze verhalen gedeeld worden om bij te dragen aan een zelfstandiger leven.

We zijn trots op ons merk en op het portaal samen.wijzermetjebeperking.nl dat we samen gebouwd hebben. Een uniek project voor Nederland en België, waarmee we een plek gecreëerd hebben waar verbindingen vanuit diverse rollen gelegd kunnen worden. Want:
Samen zijn we de WIJste.

De mensen achter de schermen

Esther Smeets
Esther Smeets
Als ervaringsdeskundige draag ik met ervaring en doorzettingsvermogen bij aan het grootste Zorgplatform van Nederland en België.
Iwan Haex
Iwan Haex
Met een voorliefde voor ‘community portals’ en social media, draag ik mijn steentje bij aan de grootste Zorg Community van Nederland en België.
Marjolijn Daverveld
Marjolijn Daverveld
Als sociaal ondernemer zet ik me al jaren in om mensen met een beperking kansen te bieden én zelfstandiger te leven.
Doe mee

Start vandaag met bijdragen!

WIJzer met verbindt jou aan de juiste mensen en inhoud, door kennis op een positieve wijze met elkaar te delen in een sprankelende omgeving. Hierin voeren vertrouwen, openheid en inspiratie de boventoon.

Heb je zelf een beperking, ben je ouder, familie, vriend, hulpverlener, professional, leraar, ondernemer of werkgever en/of heb je te maken met deze doelgroep? Wil je leren of wil je actief bijdragen? Maak dan een profiel aan binnen ons portaal.

Samen zijn we de WIJste.

aanmelden