WIJzer dankzij helpt mijn rijschool zichtbaar te worden, zodat ik anderen kan helpen!

Inschrijfformulier

De vindbaarheid van jouw profielpagina, zowel via deze website als via zoekmachines, is cruciaal. Wijzerdankzij.nl brengt vraag en aanbod op een efficiënte manier bij elkaar door hulpvragers, hulpbieders, ervaringsdeskundigen en professionals in zorg, onderwijs, werk, wonen, vrije tijd en sport met elkaar te verbinden. Met een bedrijfsabonnement op WIJzer dankzij ben je direct verzekerd van een unieke online identiteit.

Per maand hebben we duizenden bezoekers op de website én het platform. Naast een groot aantal volgers op onze social media kanalen.

Wij bieden je:

  • Toegang tot hét interactieve platform voor mensen met een zorgvraag. Voor zowel Nederland áls België.

  • Een complete profielpagina die erop is gericht om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

  • Mogelijkheid om direct contact te leggen via het platform of via een contactformulier.

  • Aanvullend een advertorial in de vorm van een interview.

Aanbieding speciaal voor jou!

Normaal kost een uitgebreide adresvermelding mét aansluiting op het platform € 298,- excl. BTW voor 1 jaar (per adres). Om jou kennis te laten maken met ons platform hebben we een mooie aanbieding voor je. Maak nu een keuze uit één van de volgende mogelijkheden:

  1. Uitgebreide vermelding, zoals In Kaatjes Keuken, met aansluiting op het platform voor slechts € 198,- excl. BTW per jaar/per adres voor de eerste 2 jaar.
  2. Uitgebreide vermelding, zoals In Kaatjes Keuken, zonder aansluiting op het platform voor slechts € 149,95 excl. BTW per jaar/per adres voor de eerste 2 jaar.

Een uitgebreid bedrijfsprofiel wordt ingericht op basis van jouw website en deze kan eenmalig kosteloos worden aangepast. Het lidmaatschap wordt zonder tegenbericht automatisch jaarlijks verlengd.

Samen de WIJste!

Meer weten over WIJzer dankzij?
Neem dan contact met ons op!