Stageplek

Wij bij YOURIN2  hebben een stageplek voor 1 mbo én 1 hbo-student. Er is dus plek voor 2! Willen jullie ons helpen om meer mensen te bereiken, met jullie skills op het gebied van social media? Jullie zijn van harte welkom, bij ons, in Eindhoven! Klinkt interessant? Check ook eens onze team pagina.

Wat ga je doen?
Er is werk aan de winkel zoals een social-media kalender opzetten, content plaatsen op sites en social media en dit beheren. Gave events helpen organiseren en ook  dat we goed gevonden worden in Google. Lijkt het je ook leerzaam om fondsen voor goede doelen aan te schrijven voor financiële steun? Altijd handig toch? En wellicht ben jij een aanvulling op het creatieve vlak voor het opzetten van een nieuwe huisstijl gids.

Heb jij voor jezelf doelen die je zou willen halen tijdens je stage? Google Academy afronden om Google Analytics onder de knie te krijgen willen we je aanbieden maar ook Facebook marketing en andere cursussen naast je stage bieden we je aan. Daarnaast ga je de diepte in met onderzoek doen naar de best mogelijke inhoud en deze omzetten ook naar een content kalender. Klinkt dat goed?

Solliciteren doe je snel via info@wijzerdankzij.nl

Met vriendelijke groet, Esther en Iwan