Waarom Kindontwikkeling?

De community Kindontwikkeling richt zich op de ontwikkeling van talenten en vaardigheden van kinderen. Hierbij zoeken we de verbinding tussen de kinderopvang, het onderwijs en het sociaal domein, omdat meedoen niet voor elk kind vanzelfsprekend is. Ook zijn er kinderen die sneller gaan in hun ontwikkeling. Hoe blijf je hen uitdagen en aansluiten?

WIJzer dankzij Kindontwikkeling is van mening dat er veel expertise ligt bij diverse partijen: bij ouders/verzorgers, in de kinderopvang, het onderwijs, bij sportverenigingen, zorginstellingen. Door expertise met elkaar te delen en meer met elkaar samen te werken kunnen we zorgen voor een inclusieve samenleving. Waarin iedereen mee kan doen. Overal.

Als ‘volwassenen van de toekomst’ staan de kinderen van nu aan het begin van een boeiende ontdekkingstocht waar ze wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Techniek gaat steeds sneller en er wordt meer van hen verwacht dan ooit tevoren. Laten we hen én onszelf nieuwsgierig maken, prikkelen en leren grenzen te verleggen.

Hoe doe je dat?
Meld je ook aan voor de community Kindontwikkeling. Ontmoet op ons platform anderen om kennis te delen, te leren en elkaar te inspireren over hoe je kinderen kunt helpen in hun ontwikkeling. Dat doen we niet alleen door leermiddelen, maar ook door ruimte te geven aan beweging, voeding en ontspanning. Want kinderen die lekker in hun vel zitten komen het beste tot ontwikkeling.

Ga met een lege rugzak op avontuur en vul deze tijdens jouw reis met ontdekkingen, talenten, kennis om het weer door te kunnen geven en in de praktijk te brengen. Met kennis van anderen maar op jouw eigen wijze of samen met een ander.

Want samen zijn we de WIJste.

Ontmoet jij ons ook op de community?

Manon Arts en Christel Lubse

Wat brengt de community Toekomstgericht Onderwijs jou?

Doe mee

Start vandaag met bijdragen!

Wil jij op een positieve wijze over jouw ervaringen rondom onderwijs schrijven en actief bijdragen aan de community Toekomstgericht Onderwijs? Meld je dan aan.

Samen zijn we de WIJste.

aanmelden