WIJ – helden op sokken – zijn jarig en dat vieren we met een hele positieve vibe! Al 10 jaar werken we hard om de kans op ontwikkeling voor iedereen met een zorgvraag te vergroten. Help  je mee?

Iedereen kent wel iemand met autisme, ADHD of een hoogbegaafd persoon. Toch wordt er te weinig positief over gesproken en meer kennis is nodig rondom deze thema’s. Daarom deze Happy Socks actie.

De verschillende Happy Socks symboliseren de positieve kant die WIJ willen benadrukken waarmee mensen met autisme, ADHD of een hoogbegaafd persoon dagelijks te maken hebben. Door het dragen van onze Happy Socks steun jij ons bij bruggen slaan voor meer positieve verhalen én maak je autisme, ADHD en hoogbegaafdheid bespreekbaar.

De winst komt ten goede aan Stichting YOURIN2 zodat we via WIJzer dankzij meer kennis op een positieve manier kunnen brengen.

#samendeWIJste

10 jaar Wijzer dankzij actie - hieperdepiep Tony Chocolonely

Don’t Worry

Word jij ook graag happy van positiviteit rondom autisme & ADHD?

Chocolade helpt daarbij. Chocolade heeft een positief effect op mensen met autisme en ADHD :), waardoor er soms meer mogelijk is dan je denkt. Daarom symboliseert deze chocolade de kracht van geluk. Steun ons met uw gift van €10,- (ex verzending), dan smullen maar & BE HAPPY!

Bestel nu

Be Happy

Hoogbegaafd, hooggevoelig of hoog-intelligent maakt niet altijd blij. Don’t Worry – Be Happy!

Speciaal voor jullie hebben we een superbundel van ZES Happy Socks! Onderzoek naar hoogbegaafdheid, hoog-intelligentie en hooggevoeligheid is hard nodig om er meer over te weten te komen. Daarom deze speciale 6 Happy Socks a €50,-. Trek ze aan, laat zien dat  je ons steunt & BE HAPPY!

Bestel nu
10 jaar WIJzer dankzij - steun ons via deze happy socks actie
10 jaar WIJzer dankzij - steun ons via deze Happy Socks kerst actie

Happy holidays

Word jij ook gelukkig bij de gedachten aan de feestdagen?

Mooie herinneringen koester je en wil je voor altijd bij je dragen. Draag dit uit en steun ons voor €32,-! Stay positive – juist in deze tijd! Trek ze aan & BE HAPPY!

Bestel nu

Onze thema’s & communities

Samenwerkingsverbanden waar we trots op zijn!