WIJ – helden op sokken – bestaan met WIJzer dankzij dit jaar 10 jaar en dat vieren we met een hele positieve vibe! Al jaren werken we hard om de kans op ontwikkeling voor iedereen met een zorgvraag te vergroten. Steun je dit ook graag? Draag het uit! Help ons vooruit!

Iedereen kent wel iemand met autisme, ADHD of een hoogbegaafd persoon. Toch wordt er te weinig positief over gesproken en meer kennis is nodig rondom deze thema’s. Daarom deze Happy Socks actie.

De verschillende Happy Socks symboliseren de positieve kant die WIJ willen benadrukken waarmee mensen met autisme, ADHD of een hoogbegaafd persoon dagelijks te maken hebben. Door het dragen van onze Happy Socks steun jij ons bij bruggen slaan voor meer positieve verhalen én maak je autisme, ADHD en hoogbegaafdheid bespreekbaar.

De winst komt ten goede aan Stichting YOURIN2 zodat we via WIJzer dankzij meer kennis op een positieve manier kunnen brengen.

#samendeWIJste

Be Happy

Hoogbegaafd, hooggevoelig of hoog-intelligent maakt niet altijd blij. Don’t Worry – Be Happy!
Speciaal voor jullie hebben we een superbundel van ZES Happy Socks! Onderzoek naar hoogbegaafdheid, hoog-intelligentie en hooggevoeligheid is hard nodig om er meer over te weten te komen. Daarom deze speciale 6 Happy Socks a €50,-. Trek ze aan, laat zien dat  je ons steunt & BE HAPPY!

Leuke reactie Hetty Jungschlager: Dank je wel, ik ben er helemaal blij mee. Ik draag altijd al met plezier Happy Socks, dus dit was een win-win situatie! Als autist draag ik graag deze sokken, omdat ze zacht zijn en er geen naden in zitten.

Bestel nu
10 jaar WIJzer dankzij - steun ons via deze happy socks actie

Onze thema’s & communities

Samenwerkingsverbanden waar we trots op zijn!