Over Stichting YOURIN2

Stichting YOURIN2 initieert, faciliteert en coördineert met WIJzer dankzij als platform digitale en fysieke ontmoetingen voor mensen met bijvoorbeeld hoogbegaafdheid, autisme, (jeugd)professionals in zorg en onderwijs, mantelzorgers, maatschappelijke partners, docenten en werkgevers. De stichting heeft als doel meer kennis rondom een thema bij elkaar te brengen en samen te komen tot krachtige samenwerkingen en innovatieve oplossingen binnen zorg, onderwijs, werk, wonen en vrijetijdsbesteding.

“We zien een grote versnippering van hulpverlenende instanties en het is niet altijd duidelijk bij welke organisatie je met welke hulpvragen terecht kunt. Al blijft het altijd maatwerk, een behandeling zou meer effect hebben wanneer hulpverleners van verschillende instanties zouden samenwerken of kennis met elkaar delen,” aldus Esther Smeets, initiatiefneemster van YOURIN2.

WIJzer dankzij: vinden, verbinden en delen

Stichting YOURIN2 zoekt de verbinding tussen ervaringsdeskundigen en professionals binnen zorg, onderwijs, werk, wonen en vrijetijdsbesteding en is ervan overtuigd dat je kunt groeien door kennis te delen en samen te werken. Digitale ontmoetingen vinden plaats binnen een speciaal hiervoor ingerichte, veilige omgeving, waarin hulpvragen gesteld kunnen worden aan ervaringsdeskundige en professionals. Ook het delen van kennis op een  positieve wijze neemt hier een belangrijke plaats in.
Naast het digitaal ontmoeten kan men elkaar ook écht ontmoeten tijdens diverse bijeenkomsten. De ontmoetingen zijn een serie van diverse bijeenkomsten die worden georganiseerd voor en door professionals, mantelzorgers, ervaringsdeskundigen, maatschappelijke partners, docenten en werkgevers rondom een bepaald thema zoals hoogbegaafd, hooggevoelig, kindontwikkeling of autisme om er een paar te noemen.
“Ook onderwijs heeft te maken met een diversiteit aan zorgvragen, maar weet hier niet altijd mee om te gaan. Door onderwijs en zorgprofessionals dichter tot elkaar te brengen en hen te laten leren van elkaars oplossingen kunnen kinderen en jongeren met bijvoorbeeld ASS beter geholpen worden en zich ontwikkelen in hun eigen vertrouwde omgeving. Dit geldt niet alleen voor het basisonderwijs, maar zeker ook voor het vervolgonderwijs. Soms maken kleine aanpassingen een groot verschil om de opleiding wel, of niet te kunnen volgen.”, aldus Marjolijn Daverveld, Reëlle Communicatie.

Stichting YOURIN2 biedt met WIJzer dankzij een groot landelijk netwerk van professionals in zorg, onderwijs, werk, hulpmiddelen en vrije tijd. Het netwerk is in 2018 opgericht en telt inmiddels enkele honderden deelnemers.

Bij Stichting YOURIN2 bouwen we bruggen waar anderen beren zien en denken we grensoverschrijdend. Het is geen standaard type netwerk. Aangesloten leden helpen elkaar als mens verder en delen in een open setting vragen, worstelingen, missers en successen.

Persoonlijke ontwikkeling, elkaar vooruit helpen en nieuwe kansen creëren staan bij Stichting YOURIN2 centraal. Regelmatig organiseren we evenementen om op diverse onderwerpen nader tot elkaar te komen. Het gaat om het delen van ervaringen, zodat we met elkaar leren en elkaar handvatten geven om zelf mee aan de slag te gaan.

#samendeWIJste

Het team achter WIJzer dankzij & YOURIN2

Esther Smeets | co-founder

Esther Smeets
~ founder ~

+31 (0)6 48 67 43 71
esther.smeets@wijzerdankzij.nl

Linkedin
Iwan Haex | co-founder

Iwan Haex
~ founder ~

+31 (0)6 24 59 23 41
iwan.haex@@wijzerdankzij.nl

Linkedin
Esther Smeets | co-founder

Christel Lubse
~ kindontwikkeling ~

+31 (0)6 14 29 44 00
christel.lubse@wijzerdankzij.nl

Linkedin
Esther Smeets | co-founder

Lizan Roefs
~ kindontwikkeling ~

+31 (0)6 45 26 57 47
lizan.roefs@wijzerdankzij.nl

Linkedin
Esther Smeets | co-founder

Manon Arts
~ kindontwikkeling ~

+31 (0)6 40 40 49 44
manon.arts@wijzerdankzij.nl

Linkedin
Esther Smeets | co-founder

Hilde ten Thije
~ meidenevents ~

+31 (0)6 52 07 15 49
hilde.ten.thije@wijzerdankzij.nl

Linkedin
Esther Smeets | co-founder

Olav Bouts
~ adviseur ~

Linkedin

Mis niets, laat je verbazen en word ook lid!

Ja, je leest het goed: 200.000 bezoekers … per maand
Kom ook de brug over en verbind je aan de juiste mensen voor intervisie, aan spraakmakende inhoud én aan actuele kennis maar laat ook zien wat jij in huis hebt. Hier worden we allen samen WIJzer van.

Profileer jezelf door een profiel op het platform aan te maken gecombineerd met een uitgebreid bedrijfsprofiel op onze professionals & aanbieders zoekfunctie. Zo worden jij en jouw organisatie uitstekend vindbaar, direct binnen je doelgroep in Nederland en België. Dankzij dat jij je hier beter vindbaar te maken profiteer je ook van een boost qua hogere positie in Google, Bing en Yahoo en zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op.